Search News Posts

  • Ring oss: 905 87 239

Om oss

Nordic Security Systems A.S. er et norsk aksjeselskap med kontor i Halden. Våre produkter selges med vanlige norske salgs og garantibestemmelser.Eiere er Irene og Odd Arnesen.

Eierne har i løpet av det siste året arbeidet med å komme i kontakt med ledende produsenter på området digitale dørlåser og digitale kikkehull ,med dørkamera og video. Noen av produktene har bevegelsessensor og tar opp bilder og video i mørke om natten.Lagrer alt som skjer på utsiden av din dør.

I løpet av året som gikk har vi evaluert en rekke produsenter i Europa og Asia. Til slutt har vi inngått avtale om leveranse med to av verdens, og Kinas ledende teknologibedrifer på området .Disse vil levere deg kvalitetsprodukter til en meget konkuransedyktig pris.

Det enkelte produkt blir kvalitetskontollert før levering.

Produktene vil gi deg større sikkerhet og reduserer risikoen for innbrudd, av bl.annet utenlandske tyveribander ,som rekonoserer og stjeler i Norge ,for flere hundre millioner i året.(kilde :Kripos og HA)

Leverandørene er Iso -9001 sertifisert ,og har målrettede kvalitetssystem og prosesser. Produktene er installert i 10 000 vis av boliger verden over. Passer like bra i hjemmet som på hytta.

Vi er overbevist om at du vil bli fornøyd som kunde hos oss.

Velkommen.

Odd Arnesen
Daglig leder