Search News Posts

  • Ring oss: 905 87 239

Om oss

Nordic Security Systems AS er et heleid NORSK AKSJESELSKAP, med kontor i Oskleiva 28 1772 Halden.

Vi startet opp for noen år siden med salg av sikkerhetsutstyr, importert fra China.

Etter hvert har dette forandret seg, vi har nå leverandører fra hele verden, så som Tyskland, England, USA, Sør-Korea, Japan, China med flere

Omsetningen har steget i år med mange hundre prosent. Vi selger for tusenvis av kroner hver dag. Dette skyldes våre lave lave priser og fantastisk kvalitet på våre varer.

Vårt hoved produkt er elektriske sparkesykler, de kommer fra Tyskland. Moviltelefoner til fantastiske lave priser. Disse selger vi hver dag. Iphone 6s kr.2790, Iphone 7 128 gb kr.3590 ellers mobiler fra kr.890. Dette er fantastiske lave priser som gjør at vi får mer og mer å gjøre, noe vi er svært takknemlig for.

Vi selger fortsatt dørkamera og gassvarsler med display for måling av kullos i lufta kr.298 fraktfritt.

Før vi tar inn nye produkter sjekker vi at de har EU sertifikat, med samsvarserklæring og testrapprter. Hvis ikke disse tre pkt. er tilgjengelig er produktet ikke godkjent. Vi har oppdaget at det er mye juks med EU godkjenning. Derfor er vi nøye med dette.

VI HAR HATT KONTROLL AV EL TILSYNET OG VI ER GLADE FOR AT VI HAR EU GODKJENTE PRODUKTER.

ALLE VÅRE PRODUKTER SELGES MED GARANTI.

VI TAKKER NYE OG GAMLE KUNDER FOR TILLITEN.VI ER OVERBEVIST AT DU BLIR FORNØYD SOM KUNDE HOS OSS. Bestill her i vår nettbutikk,vi sender som regel dagen etter.

VI SENDER MED POSTEN/BRING TIL NÆRMESTE POST I BUTIKK.TRE DAGER ETTER BESTILLINGEN ER VAREN FREMME.

Odd Arnesen prosjekt ing.