Search News Posts

  • Ring oss: 905 87 239

Full kontroll med digitale kikkehull fra Nordic Security Systems AS

Digitale kikkehull gir full kontroll på besøkende.Velg om du vil åpne eller ikke.På den krystallklare fargeskjermen ser du hvem som står på utsiden. Tar opp hvem du har hatt besøk av,når du er bortreist OG OM NATTEN.Lagrer bilde/filmen. ringeklokke er innbygd,sammen med kamera og video opptager.

Meget enkel montering som du kan utføre selv,hvis ikke kontakt et stedlig monteringsfirma.Når det ringer på, trykker du på knappen, og da ser du hvem som står på utsiden.Skjermen slår seg av automatisk etter 10,20 eller 30 sek. Leveres med ikke forstyrr funksjon og språkvelger.

Når du kommer hjem fra ferien eller andre fravær fra boligen kan du se hvem du har hatt besøk av. All aktivitet blir registrert av bevegelsessensoren og lagret.Passer alle boliger også på hytta.Montert i 10 000 vis av boliger verden over.Produsert for nordiske forhold av en av verdens største høyteknologibedrifter.

Ved bestilling husk å oppgi dørtykkelsen i mm.Selges bare gjennom vår nettbutikk.Vanlige norske salgsbetingelser.Kort leveringstid.

Engelsk og norsk bruks og monteringsanvisning. Meget avanserte høyteknologiprodukter som selges til utrolig lav pris i en kort periode.

Våre produkter er innbruddstyvenes  skrekk ,og motvirker rekonosering og merking av dører ,av tyveribander.